google-site-verification: googlec52f63fe9f40e33f.html

PicoScope Diagnose

PicoScope - ditt ideelle diagnoseverktøy

Bilens elektronikk blir bare mer og mer kompleks. Det betyr at det kan bli stadig vanskeligere for deg å foreta feilfinning. 

Men med et PicoScope trenger det ikke å være vanskleg ....

.

Et PicoScope er et PC-basert automotive oscilloskop (også kjent som en labscope). Det gjør om den bærbare eller stasjonære pc til et kraftig diagnoseverktøy som viser deg hva som egentlig skjer med bilens elektroniske kretser. Tenk på et PicoScope som en "Røntgenmaskin" som gir deg muligheten til å se signalene inni bilens ledningsnett.

Du kan kjøpe et PicoScope oscilloskop løst, men de fleste kjøper et av våre prisbelønte Automotive Diagnose-sett. Disse settene sparer deg for en del penger. Settene inneholder alt du trenger – det er bare å legge til din egen PC.

Egnet for bruk på alle moderne kjøretøy

 Pico Automotive diagnostiseringsutstyr kan brukes til å måle og teste nesten alle de elektriske og elektroniske komponenter og kretser i enhvert moderne kjøretøy, inkludert:. 

 • Tenning (primær og sekundær)
 • Injektorer og drivstoffpumper
 • Starter og ladekretsene
 • Batterier, dynamoer og startmotorer
 • Lambda, Luftmasse, banke sensor og MAP sensorer
 • Glødeplugger / tidsreleer
 • CAN buss, LIN buss og FlexRay

Diagnose

I motsetning til en seriell diagnosetester kan et PicoScope fungere på alle merker eller modeller, om det er bensin, diesel, eller om det er en elektrisk eller hybrid-bil. Det er også likt om du bruker det på en personbil eller et kommersielt kjøretøy.

Pico Technology er markedsleder med over 20 års erfaring innen design av PC-baserte oscilloskop. I motsetning til mange av de konkurrerende produkter er PicoScope automotive oscilloskop blitt designet for bruk spesielt i bilindustrien. Leverandøren tilbyr en uovertruffen blanding av oppløsning, minne, dybde, samplingsfrekvens, båndbredde og programvarefunksjoner for raske og komplekse signaler som CAN bus og FlexRay. 

Enkel å bruke, valgt av fagfolk

Dette kraftige og fleksible automotive diagnose verktøy har blitt designet for enkel bruk, det er like godt egnet for første gangs oscilloskop-brukere som for eksperter.

Settene er ideelle for et bredt spekter av brukere, som små og store verksteder eller store merke- forhandlere, tuning / reparasjon, og motorsport.

Strømmen til PicoScope kommer fra USB-porten på PC-en slik at ingen batterier eller strømledninger er nødvendig, noe som gjør den egnet til bruk både for bil-diagnose inne på verksted men også for testing ute på veien under feilsøking.

Pico Automotive diagnoseutstyr er allerede brukt som originalverktøy hos flere merkeforhandlere eller for store bilprodusenter.

Kraftig Automotive programvare

Inkludert i alle våre sett er den kraftige PicoScope bilbransjens diagnostiske programvare. Programvaren for PicoScope Automotiv er både rask og enkel. Bare velg en sensor eller kretsen som skal testes, og programvaren vil automatisk laste ned de nødvendige innstillingene. Den gir deg informasjon om hvordan du kobler til målepunktene sammen med råd om hvordan bølgeformen skal se ut, og generell teknisk informasjon om komponenten som skal testes.

Når du har en PicoScope Automotive enhet kan du også benytte deg av PicoDiagnostics som er en komplett motorkontroll. Med bare en enkel tilkobling til batteriet kan du utføre en sylinder-balanse test, oppdage feiltenninger og gjennomføre en kompresjonstest. Også inkludert i vår PicoDiagnostics programvare er en fullverdig elektrisk system-test for å sjekke batteriet, startmotor og dynamo. Resultatene vises i et søylediagram som lett kan forstås av deg (og din kunde!).

Egnet for bruk på alle moderne kjøretøy

All Pico Automotive programvare er gratis. Det er ingen lisensavgifter eller årlige abonnementer, og oppdateringer kan alltid lastes ned gratis. Den finnes på norsk, og softwaren kan brukes selv om du ikke har noe scope .Software link 

Mye utstyr for pengene

Pico Automotive Diagnostic-settet fungerer på alle merker og modeller av biler. Våre gratis programvareoppdateringer gjør settet enda mer kraftfullt og kostnadseffektivt for diagnose av bil eller kjøretøy.


For å møte budsjetter og behovene til alle brukere så er Pico Automotive-settene tilgjengelig i både 2-kanaler og 4-kanaler versjoner.

Prisbelønt design

Suksessen til Automotive diagnose-settet har vært enestående. Det har vunnet mange høyt anerkjente priser blant topp produkttildelinger i både kommersielle kjøretøyer (Workshop magasin, Professional Motor Mechanic), og i private kjøretøyer (MOTOR bladet Topp 20 Tools award)..

Full Teknisk Backup

Bruk av Automotive diagnose-settene er rask og enkel, men hvis du trenger hjelp eller råd vil Pico tilby deg følgende tjenester:

 • E-post-støtte
 • Online support forum

 • Online bibliotek med waveforms

 • Online brukeropplæring

 • Bil-diagnostiske kurs

Klikk i bilde for mer info.